Parfum Achteraf betalen met Riverty en Klarna is met feestdagen enorm populair

Als u in de ban bent van de feestdagen, bent u niet de enige. Volgens een recente enquête van Klarna zegt bijna de helft van de Amerikanen dat ze geïnteresseerd zouden zijn in een “koop nu, betaal later”-optie voor vakantieaankopen. En als het gaat om parfum, lijkt het erop dat veel shoppers bereid zijn nog langer te wachten met betalen.

Volgens dezelfde enquête zegt bijna 1 op de 3 Amerikaanse volwassenen dat ze geïnteresseerd zouden zijn in een “betaal later”-optie voor parfumaankopen. Dus wat zit er achter deze groeiende interesse in het terugbetalen van parfum?

Er spelen een paar factoren mee. Ten eerste, nu de feestdagen naderen, zoeken veel mensen naar manieren om de kosten van hun cadeaus te spreiden. Parfum kan een dure aankoop zijn, dus de mogelijkheid om de betalingen te spreiden kan het betaalbaarder maken.

Ten tweede kan parfum, met zoveel keuzemogelijkheden, een moeilijk cadeau zijn om voor iemand anders te kopen. Als u niet zeker weet welke geur uw geliefde het lekkerst zal vinden, kunt u hem of haar de mogelijkheid geven om het te proberen voordat hij of zij het koopt.

Tot slot is er nog de gemaksfactor. Wie wil er met de feestdagen in overvolle winkelcentra en lange rijen staan? Thuis winkelen en later betalen is een belangrijk verkoopargument voor veel online shoppers.

Dus als u overweegt om deze feestdagen parfum cadeau te doen, vergeet dan niet dat

Riverty en Klarna hebben de handen ineengeslagen om een geweldige manier te bieden om je parfum deze feestdagen te betalen. Met de optie Later betalen met Klarna kun je nu je perfecte geur uitzoeken en later betalen. Dit is een geweldige manier om de stress van de feestdagen te vermijden en ervoor te zorgen dat je het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon krijgt.

Parfum Payback met Riverty en Klarna is enorm populair met de feestdagen in aantocht. Je kunt er nu voor kiezen om je parfumaankoop achteraf te betalen met Riverty en Klarna. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je de perfecte geur voor je speciale persoon krijgt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je het vooraf gaat betalen. Selecteer gewoon ‘Betaal later met Riverty en Klarna’ bij het afrekenen en geniet van zorgeloos parfum shoppen deze feestdagen!

Als u op zoek bent naar een manier om uw vakantieaankopen dit jaar te financieren, overweeg dan om Riverty en Klarna te gebruiken. Met deze unieke samenwerking kunt u nu winkelen en later betalen voor uw parfumaankopen.

Riverty is een toonaangevende aanbieder van kortlopende leningen en Klarna is een toonaangevende wereldwijde betalingsprovider. Samen bieden zij een unieke oplossing waarmee shoppers nu kunnen winkelen en later betalen voor hun aankopen. Deze optie is beschikbaar bij grote retailers zoals Sephora, Macy’s en Nordstrom.

Het werkt als volgt: klanten kunnen bij het afrekenen de betaaloptie “Klarna” selecteren. Ze worden dan gevraagd om hun persoonlijke gegevens in te voeren en een aanbetaling te doen. Na goedkeuring hebben klanten 30 dagen de tijd om hun saldo volledig te betalen. Aan deze financieringsoptie zijn geen rente of kosten v Parfum achteraf betalen erbonden.

Profiteer deze feestdagen van de handige financieringsoplossing van Riverty en Klarna om uw vakantieaankopen gemakkelijker te maken voor uw budget!

Parfum Payback met Riverty en Klarna is dit jaar enorm populair bij feestdagen shoppers. Met de Klarna-app kunnen gebruikers hun aankopen betalen nadat ze ze hebben ontvangen, waardoor het de perfecte manier is om de kosten van de kerstinkopen te spreiden.

Riverty is een grote retailer die samenwerkt met Klarna om deze dienst aan te bieden, en het winkelend publiek maakt er massaal gebruik van. Riverty heeft zelfs een enorme omzetstijging gezien dankzij de samenwerking.

Als u op zoek bent naar een manier om voor uw parfum te betalen zonder de bank te breken, dan zijn Riverty en Klarna zeker het overwegen waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader